MyReportOnline

man met baard hopt nlStel, je bent een man met een prachtige hipsterbaard, maar het bedrijf waar je solliciteert, wil je alleen aannemen als je je baard afscheert. Hoe flexibel ben je dan als jong talent? Heel flexibel, zo blijkt uit onderzoek door YoungCapital (2016),. Maar je kan je snor en baard afscheren tegen bierverspilling. Onderzoek in Groot-Brittannië heeft namelijk uitgewezen dat daar jaarlijks ruim 90.000 liter bier (162.000 pints) verspild wordt door gezichtsbeharing. Bij testen op menselijke proefpersonen bleek dat snorren en baarden 20 procent van hun eigen gewicht kunnen absorberen. Zo blijft bij elke slok bier 0,56 milliliter hangen in het haar. De gemiddelde Brit drinkt 102 liter bier per jaar, de gemiddelde Nederlander drinkt ‘slechts’ 83 liter, maar dat betekent nog steeds dat er tienduizenden liters bier per jaar verspild worden door gezichtsbeharing.

Sluitwerk voorkom inbraakDe vakantieperiode breekt weer aan en dat betekent dat veel huishoudens in een andere omgeving gaan genieten van een paar weken rust en plezier. Echter zijn de huizen onbewoond tijdens deze periode en dat is voor inbrekers goed nieuws. Zij slaan vaak hun slag als huisbewoners voor een langere tijd niet thuis zijn, omdat ze dan vrij spel hebben in hun criminele activiteiten. Het beste is om inbrekers op het verkeerde been te zetten en te laten denken dat een huis wel bewoond is.

-Rond de jaarwisseling zal er een hoop geknal zijn. Om de hondenbezitter en zijn hond enigszins op weg te helpen om deze knallende avond door te komen, volgen hieronder onze tips:

Nederland behoort tot de top 10 landen als het gaat om suikerconsumptie. 77% van de shoppers gelooft dat suiker (in meer of mindere mate) verslavend is. Toch is men (nog) niet erg kritisch met suiker bezig wanneer zij daadwerkelijk in de supermarkt staan. Waar de norm 50 gram per dag is (1 suikerklontje weegt 4,4 gram), krijgt de gemiddelde Nederlander gemiddeld 102,4 gram suiker binnen*. Er is steeds meer aandacht voor suiker op de winkelvloer. Toch geeft slechts de helft aan regelmatig of altijd op suiker te letten bij het kopen van voedingsmiddelen en dranken.Dit blijkt uit GfK onderzoek naar de houding en gedrag van de shopper ten aanzien van suiker.  

Hoogopgeleide Nederlandse singles doen nauwelijks aan speeddating. 96% van de singles met minimaal een hbo-diploma heeft nog nooit een speeddate evenement bijgewoond. 86% hiervan geeft aan dit in de toekomst ook niet van plan te zijn. Dit blijkt uit een enquête van DatingsiteKiezen.nl onder 1900 Nederlandse alleenstaande mannen en vrouwen tussen de 25 en 50 jaar.


Binnenland & Buitenland